Μάθετε τα παντα γυρω απο τo fam fiesta!

FAM FIESTA
Η ιδεα

Ιδεα

Το Fam Fiesta (Family Fiesta) έρχεται να συστήσει στο κοινό της Θεσσαλονίκης τις πιο γιορτινές Κυριακές για το παιδί, τον έφηβο αλλά και ολόκληρη την οικογένεια!
Η ομάδα του KIDOT (Kids of Tomorrow) Festival, έχοντας για ακόμα μια φορά την προσοχή της στραμμένη στα πελώρια χαμόγελα των παιδιών του αύριο και χρησιμοποιώντας την εμπειρία της από προηγούμενα φεστιβάλ και πολιτιστικές εκδηλώσεις, επιχειρεί να μεταφέρει το θετικό της βίωμα στοχεύοντας αυτή τη φορά όχι μόνο στις ανάγκες και τα θέλω των μικρών μας φίλων, αλλά ολόκληρης της σύγχρονης οικογένειας.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό και  ψυχαγωγικό project με κεντρικούς άξονες την βιωματική εκπαίδευση και την  ψυχαγωγία, το οποίο προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν σε κάθε συνάντηση και μια διαφορετική θεματική ενότητα!

Εργαστήρια παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δράσεις και παιχνίδια συνεργασίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ των μελών της οικογένειας, θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις και παράλληλα events, family market προϊόντων και υπηρεσιών, λαχταριστά σνακ και δροσερά ροφήματα, μουσική καθώς και ξέφρενα πάρτι ντύνουν τις μαγικές μας συναντήσεις, τις γιορτινές μας Κυριακές αφιερωμένες όλες στην οικογένεια!

Η ομάδα του KIDOT, δημιουργώντας ένα ασφαλές και κατάλληλο πλαίσιο ελεύθερης και δημιουργικής έκφρασης, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν νέα ενδιαφέροντα και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες προσφέροντας μια ολιστική εμπειρία γεμάτη παιχνίδι και ψυχαγωγία!

Σε ποιουσ απευθυνεται

Fam Fiesta ή αλλιώς μια γιορτή για ολόκληρη την οικογένεια! Το Fam Fiesta απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών καθώς και σε ενήλικες, φιλοξενώντας δραστηριότητες αλληλεπίδρασης και συνεργατικότητας μεταξύ διαφόρων ηλικιών.

Υλοποιώντας δράσεις και παιχνίδια γονέα-παιδιού, το Fam Fiesta δίνει την δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να παρασύρουν ολόκληρη την οικογένεια σε μια γιορτή ψυχαγωγίας και έκφρασης ενώ μέσα από τα συμμετοχικά event και τα πάρτι λήξης δίνεται η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν παρέα, κλείνοντας την κάθε όμορφη συνάντηση και ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη φανταστική fiesta!

Κατά την διάρκεια όλων των Fam Fiesta θα λειτουργούν στον χώρο διεξαγωγής lounge και χώροι ενηλίκων, food & drink corner, family market καθώς και χώροι απασχόλησης και δραστηριότητας για τους πολύ μικρούς επισκέπτες μας.

χωροσ και χρονοσ διεξαγωγησ

Η μέρα που επιλέχθηκε για την διεξαγωγή της κάθε μιας από τις γιορτινές συναντήσεις του Fam Fiesta είναι η Κυριακή, μια μέρα ιδιαίτερη για όλους μας.

Η Κυριακή είναι μια μέρα ξεκούρασης, ξεγνοιασιάς, μια μέρα αφιερωμένη στα αγαπημένα μας πρόσωπα! Είναι η μέρα που μας δίνεται η δυνατότητα να περάσουμε τις ώρες μας χαλαρώνοντας, παίζοντας, διασκεδάζοντας. Μια μέρα που μπορούμε να την διαθέσουμε ολόκληρη στην οικογένεια, συμμετέχοντες σε δραστηριότητες που δίνουν χαρά και ψυχαγωγούν μικρούς μα και μεγάλους!

Όσον αφορά τον χώρο που θα φιλοξενήσει τα Fam Fiesta, πρόκειται για έναν χώρο σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, φιλικό προς την οικογένεια και τα παιδιά. Παντρεύοντας στοιχεία του σήμερα με υλικά και αισθητική που μας ταξιδεύουν σε παλιότερες εποχές και σε συνδυασμό με τις πολυάριθμες δυνατότητες που δίνονται χάρη στους επιμέρους χώρους του, ο τόπος διεξαγωγής των Fam Fiesta αποτελεί μια αλληγορία για την ζεστασιά, την οικειότητα αλλά και τη δυναμική της σύγχρονης οικογένειας.

Ο χώρος διαθέτει ελεύθερο πάρκινγκ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών ενώ η πρόσβαση είναι εύκολη από τις επιμέρους περιοχές της πόλης και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Κυριακή 15/4
Μικροί Μάγειρες

στο Block 33

Κυριακή 13/5
Μικροί Επιστήμονες

στο Block 33

Κυριακή 17/6
Μικροί Καλλιτέχνες

στο Toms Flagship