Εισηγήτρια Ομάδα: Art House by ellikalisora 

Χρόνος και Χώρος διεξαγωγής: 13:30-15:00 (Δράση ανά 15 λεπτά), W.2

Ηλικιακή Ομάδα Συμμετεχόντων: από 3,5 έως 15 χρόνων 

Αριθμός Συμμετεχόντων: 10άτομα/15 λεπτά

Περιγραφή: Η καλλιτεχνική ομάδα της κατ’οίκον υπηρεσίας ζωγραφικής «ART HOUSE by ellikalisora» είναι έτοιμη να υποδεχτεί όλους τους μικρούς φίλους της τέχνης και να μεταμορφώσει το αγαπημένο τους γλυκό, φαγητό ή φρούτο σε έναν υπέροχο πίνακα ζωγραφικής!! Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ομαδική έκθεση ζωγραφικής των μαθητών του «Art House» από όλη τη Θεσσαλονίκη με τίτλο «ΓΕΥΣΕΙΣ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΙ ΑΡΩΜΑΤΑ»!! Όλοι οι νεαροί καλλιτέχνες θα παραλάβουν φεύγοντας τα μοναδικά τους έργα, αναμνηστικά δώρα και φυσικά το πιο σημαντικό: υπέροχες, χρωματιστές αναμνήσεις!! Γιατί η τέχνη, υπάρχει παντού!! 

 

Ομάδα: Η θερμοκρασία ανεβαίνει και πριν οργανώσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές , ταξιδέψτε στο μοναδικό κόσμο της τέχνης, δημιουργώντας τέχνη εσείς οι ίδιοι!!! Δίχως να χρειαστεί να αφήσετε την ηρεμία του χώρου σας, η καλλιτεχνική μας ομάδα (εικαστικοί, ψυχολόγοι, ζωηράφοι) έρχεται και τον μεταμορφώνει στο ΔΙΚΟ ΣΑΣ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ», στο δικό σας «ART HOUSE»!! Μαζί μαθαίνουμε για γνωστούς καλλιτέχνες, εικαστικά ρεύματα και ειδικές τεχνοτροπίες. 

Γνωρίζουμε αμέτρητα υλικά ζωγραφικής και ξεκινάμε παρέα τα δικά σας, μοναδικά έργα τέχνης που θα μπορούσαν να είναι οι προσωπογραφίες των αγαπημένων σας προσώπων, ένα τρίπτυχο σε μία γωνιά του σαλονιού σας, μία χαρούμενη τοιχογραφία σε ένα παιδικό δωμάτιο και τόσα άλλα…

Μετά από μία δύσκολη μέρα χαλαρώνουμε με μαθήματα καλλιγραφίας, υδατογραφίας και χαρακτικής, δημιουργία ψηφιδωτών και decoupage.  Και για όσους έχουν «πολλά να πούν» , παραδίδονται ολοκληρωμένα σεμινάρια σκίτου-γελοιογραφίας!! Όλες οι σκέψεις , οι εικόνες , οι διάλογοι και οι χαρακτήρες στο χαρτί, φέροντας την υπογραφή σας!! 

Για τους μικρούς ΜΕΓΑΛΟΥΣ ζωγράφους βέβαια το μαγικό ταξίδι της τέχνης δε σταματά εδώ!! 

Μαζί με όλα τα παραπάνω παρέχεται επίσης , εποχιακή θεματολογία με κατασκευές και δημιουργική απασχόληση, μαθήματα θεωρίας της τέχνης, ζωγραφική σε καμβά – ξύλο – ύφασμα – γυαλί – πέτρα, κινούμενη εικόνα, σχέδιο μόδας και φυσικά γραμμικό κι ελεύθερο σχέδιο για εισαγωγή σε καλλιτεχνικά σχολεία!! 

Και όλα αυτά… σε μία ήρεμη γωνία του σπιτιού σας, φορώντας άνετα ρούχα , χωρίς χρόνο ή κόστος μετακίνησης εκτός!!! Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ομαδική έκθεση ζωγραφικής των μαθητών του «Art House» από όλη τη Θεσσαλονίκη με τίτλο «ΓΕΥΣΕΙΣ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΙ ΑΡΩΜΑΤΑ»!! 

Όλοι οι νεαροί καλλιτέχνες θα παραλάβουν φεύγοντας τα μοναδικά τους έργα, αναμνηστικά δώρα και φυσικά το πιο σημαντικό: υπέροχες, χρωματιστές αναμνήσεις!! 

ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΧΝΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!

 

Οι εισηγήτριες του workshop είναι η Καλησώρα Έλλη και η Μπαϊρα Αναστασία 

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/arthousebyellikalisora/