Μαθετε τα παντα γυρω απο τo fam fiesta!

Aθηνα

θεσσαλονικη
ΠοΥ; Ποτε;

ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Fam Fiesta by KIDOT Τhessaloniki Edition

 

Η μέρα που επιλέχθηκε για την διεξαγωγή της κάθε μιας από τις γιορτινές συναντήσεις του Fam Fiesta Thessaloniki Edition

είναι η Κυριακή, μια μέρα ιδιαίτερη για όλους μας.

Η Κυριακή είναι μια μέρα ξεκούρασης, ξεγνοιασιάς, μια μέρα αφιερωμένη στα αγαπημένα μας πρόσωπα! Είναι η μέρα που μας δίνεται η δυνατότητα να περάσουμε τις ώρες μας χαλαρώνοντας, παίζοντας, διασκεδάζοντας. Μια μέρα που μπορούμε να την διαθέσουμε ολόκληρη στην οικογένεια, συμμετέχοντας σε δραστηριότητες  που δίνουν χαρά και ψυχαγωγούν μικρούς μα και μεγάλους!

Όσον αφορά τον χώρο που θα φιλοξενήσει τα Fam Fiesta Thessaloniki Edition, πρόκειται για έναν χώρο σε πολύ κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, φιλικό προς την οικογένεια και τα παιδιά. Και αυτός ο χώρος δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από αυτόν του Toms Flagship Store. Παντρεύοντας στοιχεία του σήμερα με υλικά και αισθητική που μας ταξιδεύουν σε παλιότερες εποχές και σε συνδυασμό με τις πολυάριθμες δυνατότητες που δίνονται χάρη στους επιμέρους χώρους του, ο τόπος διεξαγωγής των Fam Fiesta αποτελεί μια αλληγορία για την ζεστασιά, την οικειότητα αλλά και τη δυναμική της σύγχρονης οικογένειας.

Ο χώρος βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, στον ιστορικό χώρο του Παλιού Ταχυδρομείου στην Τσιμισκή 22 ενώ η πρόσβαση είναι εύκολη από τις επιμέρους περιοχές της πόλης και με  τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Κυριακή 14/4

11.00-18.00

Κυριακή 12/5

11.00-18.00

Κυριακή 9/6

11.00-18.00

Τρεις γιορτινές Κυριακές!
Τρεις συναντήσεις πραγματική fiesta

Fam Fiesta by KIDOT Athens Edition

 

Η μέρα που επιλέχθηκε για την διεξαγωγή της κάθε μιας από τις γιορτινές συναντήσεις του Fam Fiesta Athens Edition

είναι το Σάββατο, μια μέρα ιδιαίτερη για όλους μας.

Το Σάββατο είναι μια μέρα ξεκούρασης, ξεγνοιασιάς, μια μέρα αφιερωμένη στα αγαπημένα μας πρόσωπα! Για τους μικρούς μας φίλους είναι η μέρα που δίνεται η δυνατότητα να περάσουμε τις ώρες μας χαλαρώνοντας, παίζοντας, διασκεδάζοντας. Παράλληλα, για τους μεγάλους μας φίλους είναι μία ευκαιρία να δούμε αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και ολοκληρώσουμε κάποιες εκκρεμότητες. Μια μέρα, όμως τελικά, που μπορούμε να την διαθέσουμε στην οικογένεια, συμμετέχοντας σε δραστηριότητες  που δίνουν χαρά και ψυχαγωγούν μικρούς μα και μεγάλους!

Όσον αφορά τον χώρο που θα φιλοξενήσει τα Fam Fiesta Athens Edition, πρόκειται για έναν χώρο σε πολύ κεντρικό σημείο της Αθήνας, φιλικό προς την οικογένεια και τα παιδιά. Και αυτός ο χώρος δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από αυτόν του Toms Flagship Store. Παντρεύοντας στοιχεία του σήμερα με υλικά και αισθητική που μας ταξιδεύουν σε παλιότερες εποχές και σε συνδυασμό με τις πολυάριθμες δυνατότητες που δίνονται χάρη στους επιμέρους χώρους του, ο τόπος διεξαγωγής των Fam Fiesta αποτελεί μια αλληγορία για την ζεστασιά, την οικειότητα αλλά και τη δυναμική της σύγχρονης οικογένειας.

Ο χώρος βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στους πρόποδες της Πλάκας, στην μοναδική Πλατεία της Μητρόπολης ενώ η πρόσβαση είναι εύκολη από τις επιμέρους περιοχές της πόλης και με  τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Σάββατο 30/3

11.00-18.00

Σάββατο 20/4

11.00-18.00

Σάββατο 18/5

11.00-18.00

Τρία γιορτινά Σάββατα!
Τρία  family project πραγματική fiesta!