Εισηγήτρια Ομάδα: Athens Disco Kidz ΑΔΑΜΑΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Τίτλος: “ΤΗΕSS DISCO?” – H Athens Disco Kidz @ FamFiesta
Χρόνος διεξαγωγής: 17.00
Ηλικιακή Ομάδα Συμμετεχόντων: 3-12 ετών
Αριθμός Συμμετεχόντων: χωρίς περιορισμό

Περιγραφή: Η Athens Disco Kidz (Οκτώβριος 2016- σήμερα) είναι μια εταιρία που προωθεί την τέχνη και τη ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια. Η ανάγκη για δημιουργία μιας πλατφόρμας όπου η διασκέδαση και η ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων – μακριά από τυποποιημένες μορφές της- δε συμβαίνει διαχωριστικά αλλά αποτελεί αφορμή για αλληλεπίδραση και διάδραση μεταξύ και γονιού και παιδιού δημιούργησε την ομάδα της Athens Disco Kidz. Η ομάδα οργανώνει και συντονίζει εναλλακτικά open events και birthday party που στηρίζονται στους άξονες της παιδαγωγικής και της τέχνης καλλιεργώντας την αισθητική παιδεία και έκφραση από πολύ μικρή ηλικία. Οι προσεκτικά επιλεγμένες δραστηριότητες είναι ομαδικές και μέσω του παιχνιδιού καλούν τα μέλη του party να συνεργαστούν, να εκφραστούν και να επικοινωνήσουν μη λεκτικά απελευθερώντοντας κατ΄αυτόν τον τρόπο τις απεριόριστες δημιουργικές δυνατότητές τους. Με μουσική που δεν χαρακτηρίζεται ως “παιδική” αλλά διασκεδάζει και τους ενήλικες και τους ξυπνά ίσως παιδικές αναμνήσεις προσκαλούμε όλη την οικογένεια σε ένα κοινό dancefloor.

Η Athens Disco Kidz έχει συνεργαστεί στην Αθήνα με το six d.o.g.s., το The Meet Market, Quilombo Centro Cultural, το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζής, το Show What, το old city co και στη Θεσσαλονίκη με το Ladose – Toss Gallery.

Ιδρύτρια και συντονίστρια της Athens Disco Kidz είναι η Κατερίνα Αδαμάρα (θεατροπαιδαγωγός-εκπαιδευτικός) και σε συνεργασία με επαγγελματίες DJs και  ηθοποιούς δημιουργούν κάθε φορά ένα διαδραστικό show, μέσα σε γιορτινή πολύχρωμη ατμόσφαιρα από τα φώτα και τις μουσικές όλων των ειδών και των δεκαετιών.

Οι εισηγήτριες του workshop είναι η Αδαμάρα Κατερίνα (θεατροπαιδαγωγός/ συντονίστρια), η Μαρία Ελένη Παπατριανταφύλλου (ηθοποιός/ εμψυχώτρια) και η Μαρία Μαρία Ιωσηφίδου (DJ).

Για περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/athensdiscokidz